Pontul zilei propus de Lavinia – 02 Iulie 2020

Forma : Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Statistici
Procentaj: 66.7%
Castigate: 10/15
Unitati: 107

Pronosticul zilei de Joi, 2 Iulie 2020 este la un meci din Germania: Bundesliga !

Luna Iulie a inceput cu dreptul pentru noi ! Sporting Lisabona s-a impus lejer pe teren propriu in fata celor de la Gil Vicente, iar cei care au apucat sa parieze astazi, au prins o cota mult mai buna, chiar si de 1.80 ! Speram sa continuam asa cat mai mult timp, pentru a ne creste banca !

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PONTUL ZILEI de Joi, 2 Iulie !

 

pontul zilei 02 iulie

Werder Bremen – Heidenheim

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Werder Bremen si Heidenheim, turul pentru barajul de ramanere in Bundesliga ! Bremen este clar echipa favorita sa iasa invingatoare din acest duel si sa ramana in prima liga, fiind formatia mai bine evaluata si care are o traditie in spate ce nu o lasa sa cada in liga a 2-a.

Heidenheim a ajuns cu mare noroc la acest baraj si spun acest lucru mai ales dupa ce am vazut ultima etapa din 2.Bundesliga. Nu stiu ce s-a intamplat la Hamburg, dar acel 1:5 i-a trimis pe Heidehneim la baraj, chiar daca au pierdut in ultimul meci. Chiar si asa, mi se par o victima sigura si nu vor avea nici o sansa la calificare, in cazul in care se vor apara.

Acest lucru il stiu si ei, si cu siguranta vor merge astazi la Bremen sa marcheze. Din punctul meu de vedere acesta este un meci de goluri, iar cota pentru minim trei reusite este una perfecta.

Pontul zilei – 02.07.2020

Leave a Comment: