Pontul zilei propus de Lavinia – 02 Martie 2021

Asa meci cum am vazut la St.Pauli cu Hamburger nu am mai vazut de mult timp. Foarte multe ocazii clare de gol, gol anulat, penalty intors de var complet aiurea si ne scoate din „buzunar” un pronostic ce trebuia sa iasa din primele 45 de minute ale partidei. Asta este fotbalul din pacate, dar nu trebuie sa ne demoralizam si sa ne continuam treaba !

Mai jos aveti o scurta prezentare a partidei de astazi + PONTUL ZILEI de Marti, 2 Martie 2021 !

pontul zilei

Honved – MTK

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Honved si MTK, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 24 din Ungaria: OTP BANK LIGA !

Poate pare putin ciudat ca am ales acest meci, intr-o zi in care avem in oferta echipe precum Manchester City, Dortmund, Juventus, Lazio, Craiova si altele. Din punctul meu de vedere este o partida foarte interesanta si cred ca avem ceva cote mincinoase aici. Honved este pe locul 11 in acest moment, fiind pe primul loc ce retrogradeaza. Cartile nu sunt inca jucate pentru ei, deoarece sunt la egalitate de puncte cu Zalaegerszeg si la un punct in spatele celor de la Budafoki, echipe ce se afla in „zona de siguranta”. Pe cei de la Honved i-am vazut acum ceva timp si la Craiova si am vazut cat de deschis evolueaza. Se pare ca acest stil nu prea s-a schimbat si au un golaveraj placut ochiului si in acest sezon.

De cealalta parte, MTK Budapest ataca un loc de Europa si le sufla in ceafa celor de la MOL Fehervar. Doar doua puncte le despart pe cele doua formatii, iar forma de moment a oaspetilor de astazi ne arata ca ii pot ajunge. Nici MTK nu este vreo echipa ce sa se inchida in propriul careu si sa astepte ca adversarul sa faca un pas gresit, asa ca vad ceva „animatie” in aceasta seara. Este un meci cu miza pentru ambele formatii si cred ca avem sanse bune de a vedea minim trei reusite in aceasta partida !

Pariul Zilei Azi – 02.03.2021!

Joacă AICI pontul zilei – Ai 500 LEI Bonus!