Pontul zilei propus de Lavinia – 02 Iulie 2021

Am vazut doar doua goluri la meciul din Islanda, asa ca debutam si in luna Iulie cu stangul. Doua echipe ce alta data faceau spectacol pe tabela de marcaj, astazi au jucat destul de retras si nu au fost inspirate in fata portii. Astazi avem din nou EURO si speram sa vedem spectacol !

pontul zilei propus de lavinia

Elvetia – Spania

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Elvetia si Spania, meci ce conteaza pentru sferturile de finala de la EURO 2020 !

Elvetia a reusit o revenire de senzatie, chiar pe National Arena impotriva Frantei. Campioana Mondiala conducea in minutul 80 cu scorul de 3:1 si totul parea asigurat pentru francezi, dar au urmat 10 minute de daruire totala din partea elvetienilor, iar meciul a mers in prelungiri. Penalty-urile au fost decisive, iar Mbappe a trimis-o pe Elvetia mai departe. Acum vine Spania la rand si toata lumea se asteapta ca spaniolii sa mearga mai departe. Eu una nu cred ca Elvetia se va preda prea usor, ba dimpotriva, ma astept sa lupte pana in ultima secunda.

De cealalta parte, Spania nu a impresionat cu nimic la acest EURO. In grupe au suferit serios in primele doua meciuri si au avut noroc cu Slovacia ca aproape s-a batut singura. Nici in optimi nu au rupt gura targului, ba dimpotriva, au fost foarte aproape sa piarda un meci ce il aveau in mana. Ma astept sa vedem goluri la acest meci, asa ca voi merge pe varianta ambele echipe marcheaza, un pronostic ce arata mult mai bine si are o cota si mai mare decat 2 solist !

Pariul Zilei Azi – 02.07.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – Bonus 500 RON!