Pontul zilei propus de Lavinia – 02 Septembrie 2021

Inca nu cunoastem rezultatul final de la partida dintre Franta si Bosnia, dar speram sa fie unul pozitiv pentru noi. Nu stam degeaba si incepem sa ne pregatim pentru ziua de Joi, o noua zi ce ne aduce fata in fata cu meciurile de la Cupa Mondiala !

Castiguri pe banda rulanta in grupul de Telegram. Intra si tu si pariaza cu cei mai buni !

Click aici !!!

pontul zilei propus de lavinia

Polonia – Albania

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Polonia si Albania, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 4 din grupa I pentru calificarile de la Cupa Mondiala !

Polonia a inceput modest aceasta campanie de calificare si dupa primele trei jocuri au reusit sa acumuleze doar 4 puncte. Sunt pe locul 4 in acest moment, iar la cum arata lucrurile din ultima perioada, nu vad cum ar putea sa le i-a fata ungurilor. Este adevarat ca si daca prinde Lewandoski o zi mare, orice adversar va avea de suferit, dar parca lucrurile se misca greu cand toata echipa sta intr-un singur om. Astazi au nevoie disperata de victorie, dar au in fata o echipa artagoasa, ce sta foarte bine in teren !

De cealalta parte, Albania a inceput bine campania de calificare si s-au impus in cele doua meciuri usoare pe care le-au avut, cu Andorra si San Marino. Daca vor reusi sa obtina un rezultat de egalitate astazi, ar fi o adevarata victorie pentru ei, deoarece Polonia ramane un nume important in Europa. Nu ma astept sa vedem un meci prea spectaculos, deoarece albanezii stiu foarte bine sa se inchida si vor incerca sa loveasca pe contre, in timp ce Polonia nu stie sa joace daca ii blochezi vedeta echipei, dar cu siguranta va reusi Lewandoski sa scape cel putin o data de fundasii albanezi. Mergem pe un pronostic ce nu prea l-am jucat, dar la acest meci imi place foarte mult, iar cota este senzationala !

Pariul Zilei Azi – 02.09.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – Bonus 1.000 RON!