Pontul zilei propus de Lavinia – 02 Octombrie 2021

Forma : Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Statistici
Procentaj: 58%
Castigate: 11/19
Unitati: 118

Incepem luna cu dreptul si cu mult noroc. FCSB a evoluat aproape tot meciul cu om in plus, dar au reusit sa castige la ultima faza cu ajutorul unui penalty. Speram sa trecem cu bine si de acest weekend si sa luam un avans frumos pentru saptamana viitoare !

Hai si tu pe grupul GRATUIT de Telegram ! In fiecare zi gasesti bilete castigatoare + multe alte LIVE-uri :

Click aici !!!

pontul zilei propus de lavinia

Atl. Madrid – Barcelona

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Atletico Madrid si FC Barcelona, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 8 din Spania: LaLiga !

Atletico Madrid vine dupa o super victorie in Champions League cu AC Milan, iar moralul echipei lui Simeone este sus. In campionat sunt pe locul 4 in acest moment, cu 14 puncte acumulate in primele 7 etape. Echipa se misca destul de bine in acest sezon, iar revenirea lui Griezmann pare a fi de bun augur si a intarit serios atacul. Astazi pleaca cu prima sansa la victorie si consider ca au o ocazie foarte mare de a castiga acest derby. Pe langa Griezmann, mai este si Suarez ce isi doreste razbunare si care dispune de o calitate impresionanta pe faza de atac.

De cealalta parte, Barcelona arata foarte, foarte rau. In campionat s-au impiedicat de Granada si Cadiz, formatii pe care alta data le spulberau. In Champions League nici nu are rost sa vorbim, Bayern si Benfica castigand fiecare cu 3:0. Trebuie o reconstructie serioasa la Barcelona, deoarece nu mai au cu cine sa joace. Nu le dau nici o sansa in aceasta seara, asa ca voi merge cu toata increderea pe varianta Atletico Madrid castiga minim o repriza !

Pariul Zilei Azi – 02.10.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – Bonus 1.000 RON!

superbet promotie

Leave a Comment: