Pontul zilei propus de Lavinia – 03 August 2020

Statistici
Procentaj: 70.6%
Castigate: 12/17
Unitati: 427

Pronosticul zilei de Luni, 3 August 2020 este la un meci din Romania: Liga 1 !

Incredibil peste ce surpriza am dat ieri ! Mioveniul era la mana ei, iar o victorie in fata Petrolului, formatie ce nu mai avea pentru ce juca, o ducea direct in Liga 1! Nici macar rezultatul de egalitate nu au reusit sa il scoata si din pacate golul Rapidului de la ultima faza a dus-o la barajul de promovare. O astfel de echipa nu isi merita locul in prima liga si abia astept sa pariez impotriva lor !

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PONTUL ZILEI de Luni, 3 August !

 

pontul zilei 03 august

Univ.Craiova – CFR Cluj

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Universitatea Craiova si CFR Cluj, meci ce conteaza pentru ultima etapa din Liga si tot odata este si finala campionatului.

Ma astept la un meci pe masura, in care CFR Cluj trebuie sa de-a tonul si sa incerce sa obtina toate cele trei puncte, daca vor sa treaca pe primul loc. Sunt foarte curioasa cum va aborda Dan Petrescu aceasta intalnire, deoarece nu se afla in pozitia lui favorita, adica de a sta la cutie si de a incerca sa loveasca pe contre. De cealalta parte, Craiova nu trebuie sa forteze, deoarece un rezultat de egalitate o face campioana. Si aici este un lucru interesant, deoarece oltenii au jucatori foarte ofensivi si rapizi si nu stiu cum ii poate aseza pentru a sta inchisi.

Nu stiu ce scenariu poate avea o asemenea partida, dar cu siguranta se va cauta poarta din orice pozitie, iar pariul Peste 9.5 cornere la cota de 1.8, mi se pare foarte bun !!!

Pronostic recomandat:   Peste 9,5 cornere – cota 1.80 >> pariaza pontul aici! 

Pontul zilei – 03.08.2020

Leave a Comment:

Open

Close