Pontul zilei propus de Lavinia – 03 Ianuarie 2021

Forma : Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Statistici
Procentaj: 64%
Castigate: 9/14
Unitati: 27
  • Pronosticul zilei de Duminica, 3 Ianuarie 2021 este la un meci din Italia: Serie A !

Everton nu a fost in stare sa marcheze acasa cu West Ham, asa ca noi am debutat in noul an cu stangul. Asteptam sa vedem raspunsul celor de la Tottenham in meciul cu Leeds si speram ca macar acolo sa vedem un meci drept. Pana atunci nu stam degeaba si ne facem temele pentru ultima zi din saptamana !

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PONTUL ZILEI de Duminica, 3 Ianuarie 2021 !

pontul zilei

Juventus – Udinese

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Juventus si Udinese, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 15 din Italia: Serie A !

Juventus debuteaza in noul an pe teren propriu, intr-o partida cu un adversar mai mult decat accesibil si nu au voie sa se incurce. Sunt intr-un moment destul de dificil, asa ca nu este acceptat niciun pas gresit, asta daca mai vor sa se lupte la titlu. „Batrana doamna” este pe locul 6 dupa primele 13 etape si au 10 puncte de recuperat pana la locul 1. Anul 2020 nu s-a terminat cu bine pentru ei, acestia suferind o infrangere usturatoare, chiar pe teren propriu cu Fiorentina.

De cealalta parte, Udinese este pe locul 12 in clasament, un loc caldut pentru moment. Nu cred ca vor retrograda in acest sezon, deoarece sunt multe alte formatii mai slabe, asa ca ii vad destul de relaxat in meciurile cu echipele mari. Udinese nu prea le-a pus problemele celor de la Juventus in meciurile directe si nu cred ca o vor face nici astazi, mai ales ca batrana doamna are nevoie disperata de puncte. Am sa merg pe varianta 1 si Peste 1.5 goluri, cota fiind una perfecta !

Pronostic recomandat:1&2+ – cota 1.66 >> pariaza pontul aici! 

Leave a Comment: