Pontul zilei propus de Lavinia – 03 Noiembrie 2021

Am început luna cu dreptul, după ce Parma a jucat aproape tot meciul in 10 oameni și a reușit sa castige. Speram ca și pronosticul de marți sa fie câștigător și sa facem un profit cât mai liniștitor din prima parte a lunii. Pana atunci nu stam degeaba și ne pregătim următorul pas.

Hai si tu pe grupul GRATUIT de Telegram ! In fiecare zi gasesti bilete castigatoare + multe alte LIVE-uri :

Click aici !!!

pontul zilei lavinia

RB Leipzig – PSG

Pentru meciul zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre RB Leipzig și PSG, meci ce contează pentru etapa cu numărul 4 din grupa A pentru UEFA Champions League !

RB Leipzig are șanse minime la o calificare mai departe in Champions League și pot spune ca aproape la fel au și pentru Europa League. Nu au reușit sa acumuleze niciun punct pana in acest moment, iar ocupanta locului 3, Club Brugge, are deja 4 puncte. De City și PSG nu are rost sa vorbim, ca doar matematic mai au șanse sa le ajungă. Nemții au un sezon complet ratat in Europa și cred ca vor părăsi complet toate competițiile externe. Astăzi au un meci foarte greu și maxim, maxim pentru ei ar fi un rezultat de egalitate.

De cealaltă parte, PSG se bucura de primul loc in grupa, cu un punct peste Manchester City. Mai exista un meci direct intre cele doua, dar trebuie sa își mențină avantajul actual pentru a se mulțumi si cu un rezultat de egalitate. Astăzi pleacă cu prima șansa la victorie, chiar dacă evoluează pe teren străin, dar bookmakerii se așteaptă la un meci greu pentru ei. Au o echipa mult prea puternica sa piardă in aceasta faza a competiției, mai ales ca nu joaca cu City, așa ca merg cu încredere pe varianta PSG câștiga minim o repriza !

Pariul Zilei Azi – 03.11.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – Bonus 1.000 RON!