Pontul zilei propus de Lavinia – 03 Decembrie 2021

Incepem luna decembrie perfect si bifam deja primele doua pronosticuri castigatoare ! Am vazut goluri frumoase in meciurile celor de la Chelsea si AZ, asa ca ramanem pe aceeasi unda si ne mutam cu golurile in Slovacia !

Hai si tu pe grupul GRATUIT de Telegram ! In fiecare zi gasesti bilete castigatoare + multe alte LIVE-uri :

Click aici !!!

pontul zilei lavinia

Moravce-Vrable – Slovan Bratislava

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Z. Moravce-Vrable si Slovan Bratislava, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 17 din Slovacia: Fortuna Liga !

Gazdele de astazi pastreaza sanse minuscule de a intra in Play Off, fiind o echipa de pluton, fara un obiectiv clar pentru acest sezon. Singura dorinta a acestora este sa evite retrogradare, iar la cum arata lucrurile pana acum, au sanse destul de bune. Cu doar 17 goluri marcate si 30 primite pana in acest moment, Moravce-Vrable este pe locul 10, cu 14 puncte acumulate. Astazi au un test foarte greu de trecut si singura lor problema ar trebui sa fie scorul final. Nu vad cum acestia au putea sa plece cu punct/puncte din aceasta confruntare, dar cu siguranta isi vor da silinta si vor incerca sa loveasca pe contra-atac.

De cealalta parte, Slovan Bratislava este de departe cea mai puternica si cunoscuta echipa din acest campionat. Si-au facut o formatie foarte puternica si domina campionatul Slovaciei de ani buni, iar acest lucru il arata si in acest sezon, fiind pe primul loc in clasament, cu 41 de puncte acumulate in 16 etape. Au numai putin de 40 de goluri marcate si la cum le merge jocul, cu siguranta vor mai marca cel putin tot atatea. Astazi au clar prima sansa la victorie, dar noi nu vom merge pe 2 solist, deoarece nu exista valoare in cota, ci pe varianta Peste 2.5 goluri !

Pariul Zilei Azi – 03.12.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – Bonus 1.000 RON!