Pontul zilei propus de Lavinia – 04 August 2021

In doar doua minute de la startul reprizei secunde, tot jocul celor de la Rangers + pontul nostru, au picat. Malmo a reusit sa marcheze doua goluri cu care si-au asigurat victoria, iar noi deja intram in criza de idei. Avem nevoie cat mai repede de un pont castigator pentru a iesi din aceasta serie neagra si speram ca acesta sa vina astazi !

pontul zilei propus de lavinia

Spartak Moscova – Benfica

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Spartak Moscova si Benfica Lisabona, meci ce conteaza pentru turul semifinalele in calificarile pentru grupele UEFA Champions League !

Spartak Moscova a reusit sa tina sezonul trecut de locul doi din campionat, asa ca acestia isi vor face prezenta in calificarile pentru grupele Champions League. Din pacate pentru ei au avut ceva ghinion la tragerea la sorti, dar daca vrei sa ajungi la masa cu bogatii, trebuie sa meriti. Eu una nu am incredere foarte mare in aceasta echipa, iar din punctul meu de vedere sunt cu mult sub Zenit. In Europa nu au impresionat cu nimic si ma intreb de ce ar face-o astazi ? Echipa pare destul de obosita in acest start competitional, iar in campionat au reusit in doua etape sa marcheze un gol si sa primeasca unul.

De cealalta parte, Benfica nu are meciuri oficiale in picioare, singurele partide in care i-am urmarit pe portughezi au fost cele amicale. Totusi, Benfica ramane un nume important in Europa, iar acestia ne-au obisnuit cu participari an de an in grupele Champions League sau in fazele finale din Europa League. Din punctul meu de vedere sunt cu cel putin doua clase peste adversara de astazi si chiar nu cred ca vor pierde !

Pariul Zilei Azi – 04.08.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – Bonus 1.000 RON!