Pontul zilei propus de Lavinia – 05 Octombrie 2021

Forma : Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Statistici
Procentaj: 58%
Castigate: 11/19
Unitati: 118

Meciul dintre Academica Clinceni și FC Botoșani nu a început la ora la care scriu acest articol, dar sper ca vom avea in rezultat pozitiv pentru moldoveni și ca vom bifa un nou pont câștigător. Nu stam degeaba și ne facem temele pentru ziua de Marți, o zi ce nu aduce o oferta complicata !

Hai si tu pe grupul GRATUIT de Telegram ! In fiecare zi gasesti bilete castigatoare + multe alte LIVE-uri :

Click aici !!!

pontul zilei propus de lavinia

Bamber Bridge – South Shields

Pentru meciul zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre Bamber Bridge și South Shields, meci ce contează pentru etapa cu numărul 13 din Anglia: NPL Premier Division !

Bamber Bridge are un start bun de sezon, dar nu este de-ajuns pentru o promovare directa. Sunt la 10 puncte distanță de primele doua echipe ce se afla la egalitate de puncte, dar obiectivul acestora este o clasa măcar pe locurile de Play Off. Este un campionat lung și orice se poate întâmpla, așa ca orice punct poate fi extrem de valoros. In 11 etape au strâns 20 de puncte și au un golaveraj fabulos: 23 cu 16. Este o echipa ce joaca mult pe contre, iar acest lucru se vede și din statistica. Îmi place foarte mult la Bamber ca indiferent de ce adversar au in campionat, joaca deschis și încearcă sa de-a lovitura. Astăzi vor avea un meci de-a dreptul infernal, dar sper ca vor ieși la rampa cu cel puțin un gol.

De cealaltă parte, South Shields este pe locul 2 in Clasament, la egalitate de puncte cu liderul la zi, Matlock. Aceștia stau mai bine decât adversara de astăzi la toate capitolele și au prima șansa la victorie. Este o echipa mult mai pragmatica, cu calitate in toate compartimentele. Au 26 de goluri marcate și doar 8 primite in 12 etape. Casele de pariuri se așteaptă la un meci echilibrat și chiar așa va fi. Nu are rost sa ne băgăm pe varianta cu soliști, deoarece oricine poate câștiga acest meci, așa ca ne vom duce pe varianta Peste 2.5 goluri, deoarece ma aștept sa vedem un meci spectaculos !

Pariul Zilei Azi – 05.10.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – Bonus 1.000 RON!

superbet promotie

Leave a Comment: