Pontul zilei propus de Lavinia – 05 Decembrie 2021

Asteptam ca PSV sa se impuna in meciul cu Utrecht pentru a bifa cel de-al 4-lea pronostic consecutiv castigator pe luna decembrie. Pana atunci nu stam degeaba, deoarece ne asteapta o zi foarte grea de duminica si incepem sa ne facem temele pentru a emita cat mai multe surprize.

Hai si tu pe grupul GRATUIT de Telegram ! In fiecare zi gasesti bilete castigatoare + multe alte LIVE-uri :

Click aici !!!

pontul zilei lavinia

Manchester United – Crystal Palace

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Manchester United si Crystal Palace, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 15 din Anglia: Premier League !

Diavolii rosii erau intr-o situatie foarte dificila acum doua saptamana si ii asteptau doua meciuri foarte grele. In deplasare la Chelsea au scos un egal pretios, scor 1:1, iar etapa trecuta au castigat acasa cu 3:2 in fata celor de la Arsenal. Au un moral foarte bun dupa aceste doua meciuri si ma astept sa se impuna si in aceasta seara, deoarece lupta in „fata” este una foarte stransa. Ronaldo ramane arma loc principala, dar ii mai avem si pe Bruno Fernandes si Sancho, jucatori ce par sa se „aprinda”.

De cealalta parte, Crystal Palace a legat doua infrangeri consecutive, cu Villa si Leeds. In acest moment sunt pe locul 11 in clasament, fara vrun obiectiv clar si realizabil in acest sezon. Nu au forta sa se lupte pentru un loc de Europa, dar nici nu ii vad sa retrogradeze. Palace este o echipa de mijlocul clasamentului, ce nu se descurca prea bine in deplasare, singurul rezultat notabil pe teren strain ar fi victoria cu 0:2 de la City. Mizez pe moralul foarte bun al celor de la United si nevoie de puncte a acestora, asa ca merg pe varianta 1 solist !

Pariul Zilei Azi – 05.12.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – Bonus 1.000 RON!