Pontul zilei propus de Lavinia – 06 Octombrie 2021

Forma : Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Statistici
Procentaj: 58%
Castigate: 11/19
Unitati: 118

Bamber Bridge a avut o prima repriza senzationala si au reusit sa puncteze pe tabela de 3 ori. Pontul nostru a fost castigator fara probleme, asa ca incepem luna Octombrie in FORTA ! Astazi avem din nou o oferta foarte slaba, dar sper ca voi ramane inspirata si ca ne vom bucura de inca un pont castigator !

Hai si tu pe grupul GRATUIT de Telegram ! In fiecare zi gasesti bilete castigatoare + multe alte LIVE-uri :

Click aici !!!

pontul zilei lavinia

Dukla Praga – Ceske Budejovice

Pentru meciul zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre Dukla Praga si Ceske Budejovice, meci ce conteaza pentru saisprezecimile Cupei din Cehia !

Dukla Praga este o echipa de liga secunda, ce a ajuns uimitor pana in acest act al competitiei. In campionat sunt doar pe locul 6 in acest sezon, iar participarea intr-o faza destul de inaintata a Cupei reprezinta un bonus si in acelasi timp un mare plus la categoria moral. Astazi pleaca cu sansa a doua la calificare, dar fiind un singur meci si acesta pe terenul lor, cred ca pastreaza sansele lor de a produce o surpriza frumoasa. Este o echipa ce joaca un fotbal placut ochiului, dar s-ar putea ca astazi sa stea ceva mai inchis, cel putin pana la deschiderea scorului.

De cealalta parte, Ceske Budejovice este favorita la calificare, fiind formatie de prima liga. In campionatul intern sunt pe locul 7, iar marea lor lupta in acest sezon va fi pentru locul 6, ultimul ce permite participarea in Play Off-ul principal. Cele doua echipe s-au intalnit ultima data in anul 2016 in doua partide amicale. Atunci Dukla a avut castig in ambele meciuri, 3:1 si 6:0. De atunci s-au schimbat foarte multe lucruri, iar Ceske este cu mult peste ei astazi. Ma astept sa vedem goluri in aceasta confruntare, asa ca ma voi duce din nou pe linia de 2.5 goluri !

Pariul Zilei Azi – 06.10.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – Bonus 1.000 RON!

superbet promotie

Leave a Comment: