Pontul zilei propus de Lavinia – 07 Martie 2021

Forma : Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Statistici
Procentaj: 61.9%
Castigate: 13/21
Unitati: 30

Rapid Bucuresti a fost distrusa in doar 2 minute de adversara sa si totul s-a dus din acel moment. Incepem luna Martie extrem de prost si avem nevoie cat mai repede de o perioada foarte buna pentru a ne reveni. Am fortat putin nota in ultimele zile cu ceva cote mari, dar cred ca vom reveni la stilul care a mers pana acum.

Mai jos aveti o scurta prezentare a partidei de astazi + PONTUL ZILEI de Duminica, 7 Martie 2021 !

pontul zilei

Vojvodina – Javor

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Vojvodina si Javor, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 26 din Serbia: Super Liga !

Avem astazi un duel foarte dezechilibrat la o prima vedere, dar poate fi un lucru inselator. Vojvodina ocupa pozitia a 4-a in acest moment, ultima ce permite participarea in Europa. Au un avans de 7 puncte fata de Subotica, dar mai important este ca pot urca pe podium, Cukaricki fiind la doar un punct in fata lor. Vojvodina este o echipa destul de activa pe fata de atac, in timp ce defensiva nu este una chiar asa de “sfanta”. Au o medie de putin peste un gol primit pe meci si cred ca si astazi vor avea ceva probleme in aparare.

De cealalta parte, Javor lupta cu toate puterile sa ramana deasupra liniei rosii a clasamentului. Au doar 3 puncte peste Rad, prima formatie ce retrogradeaza, iar lupta este una destul de stransa in acea zona. Pentru oaspeti defensiva nu prea conteaza si adopta un stil extrem de ofensiv pentru puterile lotului actual. Din punctul meu de vedere o sa vedem goluri la aceasta intalnire si cred ca aceasta cota de 1.75 pentru minim trei reusite este foarte buna !

Pariul Zilei Azi – 07.03.2021!

Joacă AICI pontul zilei – Ai 500 LEI Bonus!

Leave a Comment: