Pontul zilei propus de Lavinia – 07 Decembrie 2021

Malaezia a castigat meciul cu Cambodgia pauza/final, iar noi am bifat un nou pont castigator la o cota de aproape doi. Ajungem la 6 din 6 pronosticuri castigatoare pe luna decembrie si avem un vibe foarte bun. Sper sa mergem in acest ritm cat de mult se poate, asa ca pentru astazi mergem pe goluri !

Hai si tu pe grupul GRATUIT de Telegram ! In fiecare zi gasesti bilete castigatoare + multe alte LIVE-uri :

Click aici !!!

pontul zilei lavinia

Ajax – Sporting

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Ajax si Sporting Lisabona, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 6 din grupa C din UEFA Champions League !

Ajax si-a castigat toate meciurile din aceasta grupa si are punctaj maxim inaintea ultimei etape. Numai putin de 16 goluri au marcat olandezii si au primit doar 3, fiind de departe cea mai puternica echipa. Soarta calificarii este clara pentru ei, dar ma astept sa evolueze la fel de bine si in acest meci. Partida tur a fost castigata de catre Ajax cu un scor mult prea mare din punctul meu de vedere : 5-1. Cu siguranta si in aceasta seara vom vedea un meci spectaculos, cu multe faze de poarta si speram noi si goluri.

De cealalta parte, Sporting si-a asigurat si ea calificarea de pe locul secund, dupa victoria in fata celor de la Borussia Dortmund cu scorul de 3:1. Au reusit sa recupereze dezavantajul din partida tur, asa ca astazi evolueaza fara niciun stres, deoarece sunt calificati indiferent de rezultat. Totusi, Sporting are de luat o revansa si ma astept sa forteze ceva mai mult in acest meci. Merg cu incredere mare pe varianta Peste 2.5 goluri, cota fiind putin peste 1.50, dar destul de valoroasa pentru sansele de reusita !

Pariul Zilei Azi – 07.12.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – Bonus 1.000 RON!