Pontul zilei propus de Lavinia – 08 Iulie 2020

Statistici
Procentaj: 50%
Castigate: 1/2
Unitati: -38

Pronosticul zilei de Miercuri, 8 Iulie 2020 este la un meci din Elvetia: Challenge League !

Nici in Elvetia nu am avut emotii deloc, iar pontul zilei a fost castigator din nou pana in pauza. Trecem printr-o perioada buna si speram sa o tinem asa cat mai mult, pentru a ne construi o banca solida. Ramanem si astazi in Elvetia si mizam din nou pe goluri !

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PONTUL ZILEI de Miercuri, 8 Iulie !

 

pontul zilei 08 iulie

Kriens – Aarau

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Kriens si Aarau, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 29 din Elvetia: Challenge League ! Cele doua adversare de astazi nu au niciun obiectiv pentru acest final de sezon, asa ca ne asteptam astazi sa evolueze fara stres.

Kriens este pe locul 4 in acest moment, cu 43 de puncte acumulate in 28 de etape, dar nu au sanse la promovare, Grasshoppers fiind cu 10 puncte peste ei. De cealalta parte, Aarau este pe locul 7, cu 35 de puncte stranse si un avans de 17 puncte peste singura echipa ce retrogradeaza, Chiasso. De cate ori s-au intalnit cele doua formatii, a iesit un mare spectacol pe tabela.

Ultima confruntare s-a terminat la egalitate, scor 4:4, iar inainte au avut un 2:3, 4:1, 2:2 si multe alte rezultate impresionante. Sunt doua echipe ce joaca deschis, mai ales Aarau, echipa cu 51 de goluri marcate si 60 primite. Ma astept ca si astazi sa vedem minim trei reusite, iar cota este foarte buna, daca stam sa tinem cont de ce istoric au !

 

Pontul zilei – 08.07.2020

Leave a Comment: