Pontul zilei propus de Lavinia – 08 Octombrie 2020

Forma : Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Statistici
Procentaj: 60%
Castigate: 12/20
Unitati: -30
  • Pronosticul zilei de Joi, 8 Octombrie 2020 este la un meci de la EURO 2021 !
Slobozia a parut extrem de obosita in meciul din Cupa, iar Ulmu a reusit o victorie de care ar fi avut nevoie si acum doua luni in barajul de promovare pentru liga a 2-a. Nu am inteles atitudinea celor de la Unirea, mai ales ca au jucat si cu ceva rezerve. Se pare ca nu au fost interesati de aceasta competitie si probabil vor sa se axeze pe campionat. Mergem mai departe intr-o luna ce am inceput-o cu stangul, dar avem timp destul sa ne revenim, exact cum am facut in Septembrie, unde am terminat cu un profit de 50%+ din banca de start.
Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PONTUL ZILEI de Joi, 8 Octombrie !

 

pontul zilei 08 octombrie

Bulgaria – Ungaria

Pentru meciul zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre Bulgaria si Ungaria, meci ce conteaza pentru semifinalele barajului de calificare la EURO 2021 !
Speram ca invingatoarea din acest meci sa joace cu Romania in finala barajului, dar pana acolo mai avem un meci cu Islanda, ce sper ca tricolorii nostrii sa il castige ! Revenim la intalnirea de astazi, acolo unde Ungaria pleaca cu un usor avantaj in ochii bookmakerilor. Se joaca un singur meci, iar daca acesta se juca in Ungaria, cu siguranta cota pe victoria lor ar fi fost mult, mult mai mica. Chiar si asa, nu cred ca terenul propriu conteaza in aceasta perioada afectata clar de covid-19, asa ca eu cred ca este o cota mincinoasa pentru solist.
Chiar si asa, nu voi risca pe rezultat final, deoarece este o singura partida si orice se poate intampla. Ungaria este clar echipa mai buna, aflata intr-o forma mai buna. Din pacate nu avem niciun meci direct intre cele doua formatii in ultima perioada, ultima intalnire a fost in anul 2012, iar rezultatul final a fost 1:1. Acest meci nu are nici o relevanta asupra partidei de astazi, deoarece au trecut 8 ani, iar lucrurile s-au schimbat categoric. Am sa merg la siguranta pe varianta Ungaria merge mai departe, dar cine doreste sa riste pentru o cota de 2.3, poate sa incerce cu o miza mai mica 2 solist !

Pronostic recomandat:  Ungaria merge mari departe – cota 1.60 >> pariaza pontul aici! 

Pontul zilei – 08.10.2020

pontul zilei 08102020

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment: