Pontul zilei propus de Lavinia – 09 Iulie 2020

Statistici
Procentaj: 50%
Castigate: 1/2
Unitati: -38

Pronosticul zilei de Joi, 9 Iulie 2020 este la un meci din Elvetia: Super League !

Fotbalul din Elvetia merge brici in aceasta perioada, iar pronosticul de ieri a fost din nou castigator de la pauza. Daca tot avem spectacol de goluri aici, am decis sa nu schimb campionatul nici astazi, doar ca ne vom axa pe ambele formatii ca vom marca si nu mai jucam pe linia de 2.5 goluri !

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PONTUL ZILEI de MJoi, 9 Iulie !

 

pontul zilei 09 iulie

Lugano – St.Gallen

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Lugano si St.Gallen, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 29 din Elvetia: Super League ! Young Boys si-a facut treaba in aceasta etapa si au trecut pe prima pozitie in clasament, cel putin pana la ora meciului.

St.Gallen este obligata sa mearga ceas pana la finalul sezonului sau cel putin pana galben-negrii mai fac un pas gresit. Presiunea este la maxim pe ei si chiar sunt curioasa cum vor reactiona. La prima vedere se anunta un duel relativ usor pentru St.Gallen, dar eu ma astept sa aiba mult de munca pentru obtinerea celor trei puncte.

Lugano are o pofta nebuna de a marca dupa pauza cauzata de pandemie, iar pe teren propriu au mers fara greseala. Este adevarat ca nu au pentru ce juca, deoarece au un avans linistitor fata de zona de retrogradare, dar imi place foarte mult cum evolueaza pe teren propriu. Tinand cont ca St.Gallen este pusa sub presiune, consider ca se merita jucat pronosticul ambele echipe marcheaza !

 

Pontul zilei – 09.07.2020

Leave a Comment: