Caută
Close this search box.

Pontul zilei propus de Lavinia – 09 Iulie 2021

Ghinion teribil la meciul dintre Anglia si Danemarca pentru noi. In minutul 39 englezii au reusit sa egaleze situatia la 1 la 1 si au avut timp mai mult de o repriza sa marcheze si golul trei, dar din pacate niciuna dintre echipe nu a reusit acest lucru. Suferim din nou un esec si incercam sa ne revenim astazi, moment in care oferta este moarta !

pontul zilei propus de lavinia

UC Dublin – Wexford

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre UC Dublin si Wexford, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 15 din Irlanda: Divizia 1 !

Se anunta un duel foarte dezechilibrat de pe urma careia speram sa profitam si sa bifam o cota frumoasa la bilant. Dublin evolueaza pe teren propriu si au toate sanse sa obtina inca trei puncte extrem de importante in lupta lor spre promovare. Le va fi foarte greu, aproape imposibil sa ii mai ajunga pe cei de la Shelbourne, dar au toate sansele sa obtina biletul de pe locul secund. Au unul din cele mai bune atacuri din campionat, dar din pacate pentru ei sufera in ofensiva.

De cealalta parte, Wexford este de departe cea mai slaba echipa din aceasta liga. Dupa primele 14 etape au reusit sa acumuleze doar 4 puncte, avand de departe cel mai slab atac si cea mai slaba defensiva. Nu vad cum ar putea sa isi revina chiar in aceasta seara, mai ales ca au o deplasare foarte grea, impotriva unui adversar ce marcheaza des. Mergem pe varianta 1 solist si Peste 2.5 goluri, cota fiind una destul de buna !

Pariul Zilei Azi – 09.07.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – Bonus 500 RON!