Pontul zilei propus de Lavinia – 10 Septembrie 2020

Statistici
Procentaj: 65.2%
Castigate: 15/23
Unitati: 171

Pronosticul zilei de Joi, 10 Septembrie 2020 este la un meci din Uruguay: Primera Division – Apertura !

Mi-as dori in fiecare zi sa avem un meci Kawasaki – Kobe ! In ultimele doua saptamani am lovit de 3 ori pronosticul la acest meci pe goluri, la cote foarte frumoase. Avem din nou WIN dupa ce Kawasaki s-a impus cu scorul de 3:2 la finalul unei partide spectaculoase. Oferta de astazi este destul de slaba, asa ca nu vreau sa imi irosesc sansa pe o cota micuta, ci voi forta sa lovesc o cota de 2 !

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PONTUL ZILEI de Joi, 10 Septembrie !

 

pontul zilei 10 septembrie

Liverpool M – Danubio

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Liverpool M si Danubio, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 11 din Uruguay: Primera Division – Apertura !

Cotele sunt perfect egale la 1 solist si 2 solist, lucru ce ne arata cat de echilibrat va fi acest meci. Ambele formatii au un start modest de sezon si dupa 10 etape scurse acestea au reusit sa stranga 10, respectiv 11 puncte. La prima vedere nu este un meci de goluri multe, golaverajele celor doua echipe fiind unele modeste, iar campionatul Uruguaiului nu este cunoscut pentru un numar mare de goluri.

De ce am ales pronosticul Peste 2.5 goluri ? In ultimii 2 ani, cele doua formatii s-au intalnit de cinci ori si au iesit urmatoarele rezultate: 0:3, 3:4, 3:0, 0:5 si 1:2, ultimul fiind si un 1 pauza, 2 final de toata frumusetea ! Ce vad eu din aceste rezultate ? Ca cele doua echipe ori se cunosc si aplica diferite scenarii, cotele pe goluri fiind unele extrem de mari in aceasta liga, ori ca se joaca foarte deschis cand se intalnesc. Tind sa cred mai mult prima varianta si ma gandesc ca va fi si astazi ceva interesant. Orice ar fi, vor avea nevoie de goluri, asa ca am sa ma risc pe cota de 2 pentru peste 2.5 goluri !

 

Pronostic recomandat:  Peste 2.5 goluri – cota 2.00 >> pariaza pontul aici! 

Pontul zilei – 10.09.2020

Leave a Comment:

Open

Close