Pontul zilei propus de Lavinia – 10 Februarie 2021

Forma : Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Statistici
Procentaj: 60%
Castigate: 12/20
Unitati: -30

Partida dintre Real Madrid si Getafe inca nu a inceput, dar asteptam acolo un rezultat pozitiv pentru “galactici” si speram sa adaugam profit la balanta. Pana se disputa meciul din Spania, nu stam degeaba si ne facem temele pentru ziua de miercuri, o zi cu o oferta dubioasa. Avem foarte multe meciuri de cupa, asa ca aveti mare grija pe ce va mizati banii!

Mai jos aveti o scurta prezentare a partidei de astazi + PONTUL ZILEI de Miercuri, 10 Februarie !

pontul zilei

Dinamo – FCSB

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Dinamo si FCSB, meci ce conteaza pentru optimile din Cupa Romaniei !

Avem din nou derby in Romania si cu siguranta toata tara are din nou mari asteptari de la aceasta confruntare. Cele doua echipe s-au intalnit acum cateva zile in campionat, atunci cand FCSB s-a impus cu scorul de 0:1, chiar in “groapa”. Astazi miza este un loc in urmatoarea faza a cupei si cu siguranta nervii vor fi intinsi la maxim. Am studiat foarte bine oferta si am incercat sa gasesc cea mai safe varianta si cred ca am gasit-o.

FCSB are un sezon foarte bun si cu putin noroc, au ramas pe primul loc si dupa ultima etapa. Echipa este foarte bine pusa la punct cu pregatirea fizica, talent exista, iar rezultatele apar de la etapa la etapa. De cealalta parte, Dinamo este cu un picior si jumatate in “groapa” si nu stiu cum vor reusi sa iasa din aceasta situatie. Spaniolii tot mint in legatura cu banii, rezultate nu sunt deloc, iar lotul actual este la pamant. Nu vad cum Dinamo ar putea sa o scoata din cupa pe FCSB, asa ca merg pe mana ros-albastrilor la calificare !

Pariul Zilei Azi, 10.02.2021!

Pariaza pontul zilei AICI cu 500 RON BONUS !

Leave a Comment: