Pontul zilei propus de Lavinia – 10 iunie 2021

Forma : Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici
Procentaj: 0%
Castigate: 0/3
Unitati: -300

Din pacate Inter U19 s-a trezit destul de tarziu si am avut timp doar pentru doua goluri. A fost si golul anulat din prima repriza al celor de la Lazio, dar din pacate totul s-a terminat prost pentru noi. Speram la mai mult noroc si inspiratie astazi, cand avem aceeasi oferta extrem de slaba !

pontul zilei propus de lavinia

Melbourne City – Newcastle Jets

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Melbourne City si Newcastle Jets, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 26 din Australia: A-League !

Melbourne City pleaca din postura de favorita la victorie astazi, fiind si ocupanta primului loc in clasament ! In mod normal acestia nu ar trebui sa aibe un meci prea greu, mai ales ca evolueaza pe propriul teren, loc unde sunt foarte greu de invins. Au cel mai bun atac din campionat: 56 de goluri marcate in 25 de etape si una dintre cele mai bune defensive. Cota pentru victoria lor mi se pare una exagerat de mare si cred ca este o paine de mancat aici.

De cealalta parte, Newcastle Jets este ultima clasata si de departe cea mai slaba echipa din aceasta divizie. Cu doar 22 de goluri marcate in 25 de etape, au de departe cel mai slab atac din campionat. Nu vad cum acestia ar putea sa obtina ceva astazi, mai ales ca evolueaza in fata celei mai bune formatii. Merg cu toata increderea pe 1 solist, mai ales ca avem o cota foarte buna !

Pariul Zilei Azi – 10.06.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – Bonus 500 RON!

Leave a Comment: