Pontul zilei propus de Lavinia – 10 Septembrie 2021

Forma : Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
Statistici
Procentaj: 75%
Castigate: 9/12
Unitati: 224

Buzăul a făcut instrucție cu Recolta Gheorghe Doja in Cupa României, iar pontul nostru cu cota de 2, a ieșit fără probleme. Speram sa începem Weekend-ul cu dreptul, mai ales ca revin in centrul atenției echipele de club și este loc de făcut bani.

Intra si tu pe cel mai tare canal de Telegram. Aici gasesti multe pariuri LIVE, bilete si alte pronosticuri interesante :

Click aici !!!

pontul zilei propus de lavinia

Brondby – Silkeborg

Pentru meciul zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre Brondby și Silkeberg, meci ce contează pentru etapa cu numărul 8 din Danemarca: Superliga !

Brondby este campioana de sezonul trecut din Danemarca, dar startul de campionat nu i-a prins “acasă”. Poate ca au fost cu gândul prea mult la grupele UEFA Champions League, loc unde nu au ajuns din cauza înfrângerii cu Salzburg. Un lucru este cert, după primele 7 etape, aceștia au reușit sa acumuleze doar 7 puncte și sunt pe loc de Play Out. Nu cred ca mai este loc de pași gresiti, mai ales ca evoluează pe teren propriu și au in fata un adversar accesibil. Ma tentează și varianta 1 solist, cota fiind una aproape de 2, dar momentan sunt pe minus cu balanța, așa ca nu vreau sa forțam.

De cealaltă parte, Silkeborg este pe locul 6, cu un golaveraj de 7 cu 6 și 10 puncte acumulate. Oaspeții de astăzi au jucat pana acum in nota sezoanelor trecute, fiind o echipa ce strânge puncte frumoase cu echipele mai slabe decât ei și își asigura un loc călduț pe la mijlocul clasamentului. Rar se întâmpla ca Silkeborg sa producă vreo mare surpriza cu echipele puternice și de aceea nici nu cred ca o vor face astăzi, mai ales ca au in fără un adversar rănit. Cum am spus și mai sus, nu vreau sa risc, deși cred ca este un meci bun de riscat, așa ca mergem pe varianta Brondby câștiga minim o repriza !

Pariul Zilei Azi – 10.09.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – Bonus 1.000 RON!

Leave a Comment: