Pontul zilei propus de Lavinia – 1 Aprilie 2021

Olanda U21 a defilat asa cum era de asteptat cu Ungaria, iar ultimul pronostic oferit pe Martie ne-a adus si verdele la final. Am avut o luna in care am oscilat foarte tare si nu mai vreau sa traiesc cu emotii asa mari, dar am testat un sistem pe cote mari si de aceea am avut atat de mult de „suferit”. Revenim la cote mai omenesti si speram sa facem treaba buna ca pana acum !

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PONTUL ZILEI de 1 Aprilie Martie!

pontul zilei

CS Mioveni – U Craiova

Pentru meciul zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre CS Mioveni si U Craiova 1948, meci ce conteaza pentru prima etapa din Play Off-ul de promovare in Liga 1 !

Dupa nebunia din weekend cu ultima etapa din sezonul regulat, astazi incepe nebunia si mai mare, lupta finala pentru promovare. Sunt 6 echipe ce se vor duela, primele 2 vor merge direct in prima liga, in timp ce locurile 3 si 4 vor intra la baraj. Craiova este pe primul loc in acest moment, dar distanta de puncte intre locurile 1-6 este de doar 3 puncte. Din punctul meu de vedere, orice se poate intampla in acest Play Off, iar formatiile sunt extrem de motivate.

Craiova a pierdut puncte serioase pe finalul de sezon, mai ales dupa arestarea patronului Mititelu. Casele de pariuri le ofera lor prima sansa la victorie, dar nu cred ca se va intampla acest lucru. Ce este cert este faptul ca ii va astepta un meci foarte greu !

CS Mioveni s-a prezentat exemplar in anul 2021, mai putin in prima etapa, atunci cand au pierdut cu Rapid cu scorul de 1:2. In rest, au reusit sa marcheze de fiecare data si au reusit un come back impresionant. Astazi sunt cu moralul sus si cu siguranta vor sa castige, iar sanse au destule. Ma astept la o partida tensionata, dar si spectaculoasa in acelasi timp, asa ca voi merge pe varianta de la Superbet.ro – Ambele echipe marcheaza sau Peste 2.5 goluri !

Pariul Zilei Azi – 01.04.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – 500 RON Bonus la înregistrare!