Pontul zilei propus de Lavinia – 11 Mai 2021

Nu am fost deloc inspirata in alegerea pronosticului de la meciul din 2.Bundesliga, asa ca pontul zilei de ieri a fost necastigator. Am mizat ca si Hannover va incerca sa joace, dar acestia nu au facut-o, iar Kiel s-a multumit cu o victorie la limita. Speram sa recuperam astazi, deoarece am mare incredere in pontul zilei !

pontul zilei

Denizlispor – Galatasaray

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Denizlispor si Galatasary, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 41 din Turcia: Super Lig !

Denizlispor este retrogradata matematic de foarte mult timp, iar acest rezultat este unul corect, deoarece echipa este cu mult sub nivelul fotbalului din prima liga. Cu doar 28 de puncte acumulate in 38 de meciuri, Denizlispor este ultima clasata. Din punctul meu de vedere este victima sigura pentru Galatasaray in aceasta seara si ma astept ca oaspetii sa isi mareasca golaverajul cu ei.

De cealalta parte, Galatasaray a reinviat dupa victoria din weekend cu Besiktas, dar momentan nu au obtinut nimic. Acestia au ramas tot pe locul 3, dupa ce Fenerbahce a reusit sa isi castige meciul in minutele de prelungiri. Galatasaray este la punct in spatele celor de la Fener si la 3 de Besiktas, asa ca au nevoie de un final de sezon perfect si cel putin una dintre marile rivale sa se incurce pentru a obtine un loc de Champions League. Astazi ma astept sa isi castige lejer cele trei puncte, dar voi merge pe varianta Peste 2.5 goluri, cota fiind mai buna !

Pariul Zilei Azi – 11.05.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – 500 RON Bonus!