Pontul zilei propus de Lavinia – 11 Octombrie 2021

Forma : Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Statistici
Procentaj: 100%
Castigate: 7/7
Unitati: 439

Ne-am revenit rapid dupa primul lost din aceasta luna, iar sambata am bifat inca un pont castigator. Ieri nu am dat nimic, deoarece toata oferta a fost reprezentata de cele doua partide din UEFA Nations League. Am hotarat sa nu jucam nimic si sa revenim astazi, cand oferta este una mult mai interesanta !

Hai si tu pe grupul GRATUIT de Telegram ! In fiecare zi gasesti bilete castigatoare + multe alte LIVE-uri :

Click aici !!!

pontul zilei lavinia

Macedonia de Nord – Germania

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Macedonia de Nord si Germania, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 8 din grupa J de la Cupa Mondiala !

Macedonia de Nord inca este in cartile calificarii, iar in acest moment este chiar pe locul 2. Pentru acest lucru ii ajuta si golaverajul, deoarece sunt la egalitate de puncte cu Armenia, echipa ce se afla la adevar pe minus. Acestia vin dupa o victorie la scor, 0:3 in deplasarea din Liechtenstein, dar astazi au o misiune foarte grea. In tur au reusit sa surprinda pe toata lumea, castigand cu scorul de 1:2, chiar in Germania. A fost o adevarata bomba, ce nu cred ca se va mai repeta prea curand. Astazi au nevoie de punct/puncte, asa ca trebuie sa iasa la joc.

De cealalta parte, Germania are in proportie de 99% biletele pentru Cupa Mondiala asigurate. Au castigat in ultima etapa cu scorul de 2:1 cu Romania si au un avans de 6 puncte fata de locurile 2 si 3 si 8 puncte de noi. Echipa a tremurat in multe momente in aceste calificari, dar au avut si zile in care au marcat pe banda rulanta. Astazi pleaca cu prima sansa la victorie si au o revansa de luat, asa ca ma astept sa vedem minim trei reusite in acest meci !

Pariul Zilei Azi – 11.10.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – Bonus 1.000 RON!

Leave a Comment: