Caută
Close this search box.

Pontul zilei propus de Lavinia – 12 Ianuarie 2021

Pronosticul zilei de Marti, 12 Ianuarie 2021 este la un meci din Olanda: Eredivisie !

Am incheiat saptamana asa cum trebuie, dupa ce Napoli a reusit sa castige meciul din deplasare in ultimele minute. Speram ca primul pont din aceasta saptamana sa fie si el castigator si sa vedem cel putin trei reusite la meciul dintre Spezia si Sampdoria ! Pana aflam rezultatul final din Italia, ne facem temele pentru ziua de marti si speram sa fim inspirati in alegerile facute !

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PONTUL ZILEI de Marti, 12 Ianuarie !

pontul zilei

Vitesse – Utrecht

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Vitesse si Utrecht, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 16 din Olanda: Eredivisie !

Ne asteptam la un meci destul de echilibrat, chiar daca Vitesse are un avantaj serios in fata celor de la Utrecht in clasament. Gazdele de astazi se lupta la un loc pe podium si de ce nu, chiar mai mult. Acestia sunt la doar 3 puncte in spatele liderului Ajax, dar lupta de la varf este una foarte stransa. PSV si Feyenoord sunt si ele acolo, asa ca orice punct pierdut de una din cele patru formatii este foarte important. Vitesse pleaca cu prima sansa la victorie, dar cu siguranta ii asteapta un meci dificil.

De cealalta parte, Utrecht s-a miscat destul de greu pana in acest moment, dar o serie buna ii poate aduce in carti pentru a prinde un loc de Play Off. In acest moment ocupa pozitia a 10-a in clasament, cu doar 18 puncte acumulate in 15 etape. Chiar si asa, au reusit sa faca ceva meciuri impresionante si cred ca si astazi vor conta pe tabela. Merg pe varianta ambele echipe marcheaza, cota fiind una decenta in acest moment !

Pronostic recomandat:Ambele echipe marcheaza – cota 1.52 >> pariaza pontul aici! 

Pariaza pontul AICI cu 500 RON BONUS !