Pontul zilei propus de Lavinia – 12 iunie 2021

Forma : Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici
Procentaj: 0%
Castigate: 0/3
Unitati: -300

Am gresit ca nu am mers pe mana italienilor aseara si am preferat sa fortez pe o partida din Irlanda. Avem nevoie de o perioada fantastica pentru a iesi din acest minus, asa ca hai la treaba si sa speram ca avem si putina sansa !

pontul zilei propus de lavinia

Belgia – Rusia

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Belgia si Rusia, meci ce conteaza pentru prima etapa din grupa B de la EURO 2020 !

Belgia este favorita sa se impuna in grupa B, dar din pacate pentru ei vor incepe acest EURO fara vedeta lor principala: Kevin De Bruyne. Pe langa aceasta absenta extrem de importanta, va mai lipsi si Witsel, un alt jucator de baza la mijlocul terenului pentru belgieni. Chiar si asa, nu cred ca vor avea probleme prea mari in alcatuirea primului 11. Lukaku este o forta a naturii si a avut un sezon foarte bun, asa ca ar trebui sa iasa la rampa in acest meci.

De cealalta parte, Rusia dispune de un avans serios in acest meci, deoarece partida se joaca la Saint Petersburg. Vor avea fanii aproape, asa ca vor fi nevoiti sa iasa la joc, chiar daca au in fata o nationala puternica. Un rezultat de egalitate pentru rusi cred ca ar fi un rezultat pozitiv, mai ales ca lupta lor este pentru locul 2 cu Danemarca. Belgia ramane cu prima sansa la victorie in aceasta seara, asa ca noi mizam pe arma loc principala de gol (Lukaku) !

Pariul Zilei Azi – 12.06.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – Bonus 500 RON!

Leave a Comment: