Pontul zilei propus de Lavinia – 12 Septembrie 2021

Am vazut goluri frumoase in duelul dintre AZ si PSV, iar pontul zilei a fost castigator ! Speram sa terminam saptamana cu verde, asa ca mergem tot pe goluri si tot pe varianta safe. Avem o oferta foarte bogata din care trebuie sa ne alegem si sper ca inspiratia va fi din nou cu noi !

Intra si tu pe cel mai tare canal de Telegram. Aici gasesti multe pariuri LIVE, bilete si alte pronosticuri interesante :

Click aici !!!

pontul zilei propus de lavinia

Leeds – Liverpool

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Leeds si Liverpool, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 4 din Anglia: Premier League !

Leeds a inceput destul de modest acest sezon si dupa primele trei etape au reusit sa acumuleze doar 2 puncte, fiind in subsolul clasamentului. Au debutat in noul sezon pe terenul celor de la United si au pierdut intr-o maniera categorica, scor 5:1. Dupa a urmat un alt meci dificil, acasa cu Everton, iar scorul final a fost 2:2. In ultima etapa s-au deplasat pe terenul celor de la Burnley, o echipa artagoasa la ea acasa si au reusit sa scoata inca un rezultat de egalitate cu goluri. Imi place foarte mult stilul de joc a lui Leeds, deoarece mereu incearca sa atace si sa produca un fotbal frumos.

De cealalta parte, Liverpool se anunta din nou o candidata serioasa la trofeu. Dupa primele trei meciuri au reusit sa strange 7 puncte, prin doua victorii cu Norwich si Burnley, 3:0 si 2:0 si un rezultat de egalitate cu Chelsea. Astazi pleaca cu prima sansa la victorie si cu siguranta Klopp nu ia in calcul un alt rezultat. Vor avea un meci greu in fata, deoarece intalneste un adversar ce nu se preda niciodata si care marcheaza destul de mult. Mai mereu au avut probleme cu ei in meciurile directe si nu cred ca astazi va fi altfel. Sunt doua echipe ce joaca un fotbal deschis, ofensiv, placut ochiului, asa ca merg cu toata increderea pe varianta Peste 2.5 goluri !

Pariul Zilei Azi – 12.09.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – Bonus 1.000 RON!

Leave a Comment: