Caută
Close this search box.

Pontul zilei propus de Lavinia – 12 Octombrie 2021

Am avut ceva emotii dupa prima repriza a meciului dintre Macedonia si Germania, dar dupa pauza nemtii si-au dat drumul la joc, iar pontul nostru a iesit fara probleme. Avem o luna foarte buna pana in acest moment si sper sa o tinem tot asa pana la final !

Hai si tu pe grupul GRATUIT de Telegram ! In fiecare zi gasesti bilete castigatoare + multe alte LIVE-uri :

Click aici !!!

pontul zilei lavinia

South Shields – Morpeth

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre South Shields si Morpeth, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 15 din Anglia: NPL Premier Division !

South Shields este favorita clar sa se impuna in aceasta seara si sa castige toate cele trei puncte. In acest moment sunt pe locul doi in clasament, la doar 3 puncte in spatele celor de la Matlock. Echipa vine dupa doua infrangeri dureroase: 3:0 in deplasarea de la Bamber Bridge si 0:1 acasa in ultima etapa cu Basford. Astazi nu mai este loc de pasi gresiti, asa ca ma astept ca cei de la South Shields sa isi de-a drumul la joc si sa vedem goluri inca din primele minute.

De cealalta parte, Morpeth este la polul opus in clasament, mai exact pe locul 18. Doar golaverajul ii salveaza pentru moment de zona rosie, fiind la egalitate de puncte cu locul 19. Morpeth este o echipa ce joaca foarte mult pe contra-atac. In acest stil au reusit sa marcheze numai putin de 20 de goluri si sa primeasca 24. Atacul isi face foarte bine treaba, dar in defensiva este deranj mare. Chiar sunt curioasa cum vor pregati acest meci, dar ma astept sa vedem actiune si minim trei goluri !

Pariul Zilei Azi – 12.10.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – Bonus 1.000 RON!