Pontul zilei propus de Lavinia – 13 August 2020

Statistici
Procentaj: 65.2%
Castigate: 15/23
Unitati: 230

Pronosticul zilei de Joi, 13 August 2020 este la un meci din Champions League !

Am trait cu mari emotii finalul partidei din Slovacia, dar din fericire totul s-a terminat cu bine si noi bifam un nou pronostic castigator ! Astazi ne mutam la un fotbal de calitate superioara, adica Champions League ! Se anunta un meci foarte echilibrat intre Leipzig si Atletico, asa ca hai sa vedem pe ce pariem !

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PONTUL ZILEI de Joi, 13 August !

 

pontul zilei 13 august

Leipzig – Atl.Madrid

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre RB Leipzig si Atletico Madrid, meci ce conteaza pentru sferturile de finala din Champions League !

Si de data aceasta se joaca un singur meci pentru calificare, asa ca tensiunea si miza sunt duble. Ma astept la o partida foarte echilibrata intre cele doua echipe, deoarece ambii tehnicieni stiu sa pregateasca din punct de vedere strategic foarte bine meciul. Nu cred ca niciuna nu va risca cu nimic si totul va fi desenat ca pe foaie. Este foarte greu sa mergem pe victorie, cine merge mai departe sau goluri, asa ca ne vom indrepta pe cornere.

Toata lumea cunoaste foarte bine apararea de fier a celor de la Atletico si pustii talentati si rapizi a celor de la Leipzig, asa ca pariul pe minim 9 cornere in meci la o cota de 1.60, mi se pare o alegere foarte buna !

Pronostic recomandat:   Peste 8.5 cornere – cota 1.60 >> pariaza pontul aici! 

Pontul zilei – 13.08.2020

Leave a Comment: