Pontul zilei propus de Lavinia – 13 Aprilie 2021

Din pacate nu s-a mai respectat traditia dintre Cheivo si Pisa, iar gazdele au luat o optiune clara in lupta pentru Play Off-ul de promovare. Avem mare nevoie de o perioada buna pentru a ne reveni si a trece pe profit si sper ca astazi sa avem pontul verde !

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PONTUL ZILEI de Marti, 13 Aprilie !

pontul zilei

Astra – Dinamo

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Astra si Dinamo, meci ce conteaza pentru turul semifinalelor din Cupa Romaniei !

Astra a ratat anul acesta participarea in Play Off, lucru oarecum asteptat. Budescu & Alibec, de departe cei mai importanti oameni din echipa au plecat, patronul acestora a intrat la inchisoare, asa ca aceasta cadere a echipei este de inteles. Chiar si asa, Astra a aratat foarte bine in multe partide si au aratat ca inca au o putere de lot impresionanta. Cupa este cu siguranta un obiectiv pentru ei si cred ca se vor lupta cu Craiova in finala.

De cealalta parte, Dinamo este la pamant din toate punctele de vedere. In campionat sunt aproape de o retrogradare directa in liga a 2-a, conducere nu au, jucatorii o tin numai in chefuri cu lautari si droguri, calitatea la echipa este foarte scazuta, asa ca nu vad un viitor prea stralucit pentru cainii rosii. Cupa ar fi singurul lucru ce i-ar putea salva in acest an, dar ma intreb cu cine sa cucereasca acest titlu? Eu sunt de parere ca Astra este cu mult peste Dinamo in acest moment si astazi merg pe victoria lor !

Pariul Zilei Azi – 13.04.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – 39 RON Bonus fără depunere!