Pontul zilei propus de Lavinia – 13 iunie 2021

Forma : Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici
Procentaj: 0%
Castigate: 0/2
Unitati: -200

Lukaku a avut nevoie doar de 10 minute pentru a marca si de a ne transforma pronosticul intr-un pont castigator ! Cand se joaca fotbal de calitate obtinem se rezultate pozitive si speram ca pana la finalul lunii sa recuperam ce am pierdut pana acum !

pontul zilei propus de lavinia

Olanda – Ucraina

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Olanda si Ucraina, meci ce conteaza pentru prima etapa din grupa C de la EURO 2020 !

Olanda debuteaza la acest EURO chiar acasa la ei, pe terenul Johan Cruijff Arena din Amsterdam. Portocala mecanica este favorita sa isi castige grupa si bineinteles si meciul din aceasta seara, dar trebuie sa avem rabdare si sa ii vedem si la joc. Olanda nu a mai scos de mult capul la un turneu final si lumea deja a inceput sa ii uite. In acest moment au o echipa ce promite multe, cu multi jucatori tineri, valorosi, ce deja au confirmat si la echipele mari din Europa.

De cealalta parte, Ucraina este una dintre favoritele mele la acest turneu. Este o nationala mica, ce a crescut considerabil in ultimii 10 ani. Nationala se bazeaza foarte mult pe jucatorii de la Dinamo Kiev si Shakthar. Calitatea jucatorilor nu este una de top, dar totul se bazeaza pe jocul de echipa si multa dorinta. Sunt convinsa ca nu se vor face de ras la acest European si cred ca astazi vom vedea multe reusite. Mergem pe varianta Peste 2.5 goluri, cota fiind una foarte buna !

Pariul Zilei Azi – 13.06.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – Bonus 500 RON!

Leave a Comment: