Pontul zilei propus de Lavinia – 13 Iulie 2021

Suedezii nu au avut chef de loc de fotbal ieri, iar meciul s-a terminat cu rezultat alb. Astazi avem mare nevoie de un pont castigator, asa ca imi pun toata baza in islandezi, acolo unde speram sa vedem cat mai multe goluri !

pontul zilei propus de lavinia

Kopavogur – Vikingur Reykjavik

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Kopavogur si Viking Reykjavik, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 12 din Islanda: Pepsideild !

Ma astept ca in aceasta seara sa vedem un meci cu multe goluri, deoarece exista o diferenta clara de valoare intre cele doua echipe, iar ambele sunt cu moralul ridicat si in foame de puncte. Kopavogur a reusit etapa trecuta sa intoarca scorul in deplasarea de la Fylkir si au castigat trei puncte extrem de importante in lupta lor de a iesi de la retrogradare. In acest moment sunt pe locul 9, penultimul din clasament, iar cu o victorie astazi ar iesi pentru moment din zona rosie. Pe terenul propriu se simt foarte bine, iar majoritatea golurilor marcate au fost aici.

De cealalta parte, Vikingur se lupta la Europa si la titlu in acest sezon. Pentru moment sunt pe locul 3, la egalitate de puncte cu Breidablik, ocupanta locului secund. Valur este la 5 puncte in fata, dar au si un meci mai mult disputat. Astazi este o sansa buna pentru Vikingur sa ajunga la doar doua puncte in spatele liderului, dar au nevoie de un joc mai consistent decat cel din ultima etapa. Atunci au castigat cu noroc in meciurile din prelungiri cu un penalty in fata celor de la Akranes, dar astazi au nevoie de cel putin doua goluri pentru a avea sanse la victorie. Eu ma astept la un meci spectaculos, in care ambele echipe vor avea momente si faze bune de gol. Merg pe varianta ambele echipe marcheaza si Peste 2.5 goluri !

Pariul Zilei Azi – 13.07.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – Bonus 500 RON!