Pontul zilei propus de Lavinia – 13 Septembrie 2021

Liverpool a castigat deplasarea de la Leeds intr-o maniera clara, iar pontul nostru a fost CASTIGATOR ! Terminam saptamana cu doua pronosticuri verzi si plecam cu un moral ridicat pentru urmatoarea perioada in care speram sa facem o treaba la fel de buna !

Ieri am incasat un bilet cu castig de 3.400 RON + alte bilete pe LIVE ! Intra si tu in grup, totul este GRATUIT :

Click aici !!!

pontul zilei propus de lavinia

Farul – Clinceni

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Farul Constanta si Academica Clinceni, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 8 din Romania: Liga 1 !

Farul Constanta este echipa favorita sa se impuna in acest duel si chiar nu cred ca vom avea vreo surpriza prea mare. Constantenii au ocazia sa urce in clasament pana pe locul 4, in cazul unei victorii si nu cred ca vor da cu piciorul la o asemenea ocazie. Au jucat foarte bine in primele etape, iar CFR a fost singura formatie ce a reusit sa ii bata. Pe teren propriu sunt o adevarata forta in acest sezon, castigand cele trei meciuri jucate aici fara sa primeasca gol. Hagi este pe drumul cel bun cu Farul si chiar cred ca in acest an vor trage la un loc pentru Europa.

De cealalta parte, Academica Clinceni a inceput foarte slab acest sezon, iar dupa primele 7 etape, au doar doua puncte castigate si se afla pe ultimul loc in clasament. In vara au pierdut cativa jucatori importanti si nu s-au intarit, asa ca echipa de sezonul trecut ce era in Play Off, s-a dus ! Astazi nu cred ca au sanse prea multe sa plece cu ceva de la Ovidiu, asa ca merg cu toata increderea pe pronosticul Farul Constanta marcheaza minim doua goluri !

Pariul Zilei Azi – 13.09.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – Bonus 1.000 RON!

Leave a Comment: