Caută
Close this search box.

Pontul zilei propus de Lavinia – 13 Noiembrie 2021

Italia ne-a mancat din nou un pont ce era ca si facut. In minutul 90, Jorginho a ratat un penalty foarte important pentru noi, cat si pentru Italia. Pot spune ca a fost pur ghinion pentru noi si sper sa iesim din aceasta serie neagra. Astazi mizam din nou pe echipele nationale si speram ca o vom face mai bine !

Hai si tu pe grupul GRATUIT de Telegram ! In fiecare zi gasesti bilete castigatoare + multe alte LIVE-uri :

Click aici !!!

pontul zilei lavinia

Muntenegru – Olanda


Pentru meciul zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre Muntenegru si Olanda, meci ce contează pentru etapa cu numărul 9 din grupa G de la Cupa Mondiala !

Muntenegru si-a pierdut toate sansele la locul 2 si acest lucru era normal de asteptat. Echipa a aratat cat de bine se putea, dar intr-o grupa cu Olanda, Norvegia si Turcia, este foarte greu sa termini in primele doua clasate. In aceasta seara le-a ramas doar sa se bucure de fotbal si de inca un meci tare. Intalnesc Olanda, iar sansele de a castiga sunt destul de mici. Totusi, ma astept ca Muntenegru sa lupte pana la final si sa incerce sa ofere tot ce au ei mai bun.

De cealalta parte, Olanda este pe primul loc in clasament, cu 19 puncte acumulate in 8 etape. Calificarea nu este inca 100% securizata, iar obiectivul lor este unul clar: calificare directa la Cupa Mondiala. Au un atac exceptional si au reusit sa marcheze numai putin de 29 de goluri pana in acest moment. Astazi pleaca cu prima sansa la victorie si cred ca o vor obtine fara probleme prea mari, dar vor face si spectacol. Mergem pe varianta Peste 2.5 goluri, cota fiind una excelenta !

Pariul Zilei Azi – 13.11.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – Bonus 1.000 RON!