Pontul zilei propus de Lavinia – 14 Septembrie 2020

Statistici
Procentaj: 56.5%
Castigate: 13/23
Unitati: -70

Pronosticul zilei de Luni, 14 Septembrie 2020 este la un meci din Rusia: Premier League !

Am incheiat cu bine weekend-ul, Lille reusind sa isi castige meciul de acasa cu Metz. A fost un pronostic greu, iar asta s-a vazut si pe teren, dar din punctul meu de vedere, golul victoriei putea sa vina mult mai devreme. Repriza a doua a fost clar a gazdelor, dar au ratat din toate pozitiile. Ma bucur ca totul s-a terminat cu bine si speram sa incepem o noua saptamana cu verde !

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PONTUL ZILEI de Luni, 14 Septembrie !

 

pontul zilei 14 septembrie

Zenit – Arsenal Tula

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Zenit si Arsenal Tula, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 7 din Rusia: Premier League !

Ultimele doua rezultate au fost unele negative pentru Zenit si au pierdut 5 puncte extrem de importante pentru acest start de sezon. Au pierdut prima pozitie si au picat pana pe 3, Sochi reusind sa isi castige meciul din etapa a 7-a, in timp ce Sp.Moscova a reusit sa ii intreaca inca de saptamana trecuta. Nu cred ca Zenit isi mai permite un pas gresit, mai ales ca evolueaza pe teren propriu si au in fata un adversar accesibil.

Arsenal Tula a obtinut 5 puncte in primele 6 etape si se afla pe locurile rosii din clasament. Este un adversar modest si nu cred ca le pot sta in cale celor de la Zenit, mai ales ca „foamea” de puncte este una foarte mare. Cotele pe echipa gazda nu sunt valoroase, asa ca trebuie sa combinam doua pronosticuri pentru a obtine ceva frumos, iar ideea mea este cea de mai jos !

Pronostic recomandat:  1&2-5 goluri – cota 1.64 >> pariaza pontul aici! 

Pontul zilei – 13.09.2020

Leave a Comment:

Open

Close