Pontul zilei propus de Lavinia – 14 Ianuarie 2021

Statistici
Procentaj: 66.7%
Castigate: 14/21
Unitati: 275

Pronosticul zilei de Joi, 14 Ianuarie 2021 este la un meci din Romania: Liga 1 !

Din pacate ultimul pronostic a fost necastigator, dar am mare incredere ca ne vom reveni foarte repede si vom trece pe plus din nou. Oferta de Joi nu este una foarte bogata, dar sper ca fotbalul din Liga 1 sa ne salveze ziua si sa prindem o cota frumoasa.

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PONTUL ZILEI de Joi, 14 Ianuarie !

pontul zilei

CFR Cluj – Academica Clinceni

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre CFR Cluj si Academica Clinceni, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 16 din Romania: Liga 1 !

CFR Cluj are o sansa foarte mare in aceasta seara de a o egala la puncte pe FCSB si de a trece peste Craiova in clasament. Au o partida destul de simpla de rezolvat, chiar daca Clinceniul are un sezon peste medie si este pe locul 5 in acest moment. Edi Iordanescu a venit cu un suflu nou la Cluj, iar acest lucru s-a vazut inca din primele minute ale acestuia pe banca clujenilor. Ma astept sa nu intampine prea mari probleme in castigarea acestui duel, mai ales ca adversarul este unul modest.

Academica Clinceni nu a impresionat pe nimeni pana in acest moment, dar a fost o echipa foarte strangatoare si a reusit sa gestioneze criza de moment a unor echipe. Nu au cine stie ce lot, majoritatea jucatorilor fiind la retragere, asa ca nu vad cum ar putea sa le faca fata celor de la CFR. Nu vad cum Edi Iordanescu poate rata aceste trei puncte foarte importante si ma astept ca CFR sa castige fara probleme, asa ca am sa merg pe varianta 1 si Peste 1.5 goluri in meci la o cota de 1.80 !

Pronostic recomandat:1&2+ – cota 1.80 >> pariaza pontul aici! 

Pontul Zilei 14.01

Pariaza pontul AICI cu 500 RON BONUS !

Leave a Comment: