Pontul zilei propus de Lavinia – 14 Februarie 2021

Venim dupa doua pronosticuri pierdute pe meciurile din Liga 1, asa ca trebuie sa schimba liga si mergem acolo unde fotbalul este rege ! Suntem la mijlocul lunii februarie, iar balanta este aproape de 0, asa ca trebuie sa ne concentram sa obtinem un profit cat mai frumos !

Mai jos aveti o scurta prezentare a partidei de astazi + PONTUL ZILEI de Duminica, 14 Februarie !

pontul zilei

Everton – Fulham

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Everton si Fulham, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 24 din Anglia: Premier League !

Obiectivul celor de la Everton pentru acest sezon este clasarea pe un loc ce sa le permita participarea in Europa. In acest moment sunt doar pe locul 7, asa ca trebuie sa se concentreze si sa acumuleze cat mai multe puncte. O victorie astazi i-ar duce la egalitate de puncte cu marea rivala din oras, Liverpool si ar avea si doua meciuri mai putin disputate. Este o sansa foarte buna pentru „albastrii”, mai ales ca adversarul este unul modest. Din pacate pentru Everton, cel mai bun marcator din acest sezon lipseste: Calvert-Lewin este accidentat. Chiar si asa, dispun de un lot extrem de valoros si cu siguranta vor fi jucatori apti sa impinga mingia in plasa.

De cealalta parte, Fulham are nevoie de o minune pentru a se salva de la retrogradare, deoarece in acest moment trebuie sa recupereze numai putin de 10 puncte fata de cei de la Newcastle. Au unul din cele mai slabe atacuri din campionat si chiar nu vad cum ar putea sa le puna probleme celor de la Everton. Ma tenteaza foarte tare sa merg pe 1 solist, mai ales ca Everton are o cota de 2 la victorie, dar vreau sa merg cat de sigur se poate, asa ca am sa aleg varianta Everton castiga cel putin o repriza !

Pariul Zilei Azi, 14.02.2021!

Pariaza pontul zilei AICI cu 500 RON BONUS !