Pontul zilei propus de Lavinia – 14 Mai 2021

Forma : Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Statistici
Procentaj: 66.7%
Castigate: 10/15
Unitati: 107

Rapidul a reusit sa isi castige meciul de acasa cu Poli Timisoara, asa ca noi bifam un nou bilet castigator. Speram ca si astazi romanii sa ne poarte noroc, asa ca nu schimbam campionatul, ci doar liga !

pontul zilei

Acad. Clinceni – FC Botosani

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Academica Clinceni si FC Botosani, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 8 din Play Off-ul Ligii 1 !

Academica Clinceni a reusit sa produca un super cutremur in Liga 1 dupa egalul obtinut in fata FCSB-ului. Toata lumea se astepta ca ros-albastrii sa castige lejer meciul cu ilfovenii si sa urce pe prima pozitie din clasament. Academica a aratat ca are coloana vertebrala si ca au o echipa ce joaca un fotbal placut ochiului. In niciun meci din acest Play Off Clinceniul nu s-a aparat si pentru mine este o echipa ce merita respect. Majoritatea jucatorilor de acolo sunt aproape de finalul carierei, dar calitate exista.

De cealalta parte, Botosaniul este o echipa pe genul celor de la Clinceni. Nu am vazut prea des ca acestia sa se „puna cu fundul in poarta”, ba dimpotriva. Astazi moldovenii pleaca cu prima sansa la victorie, dar cu siguranta vom vedea un meci echilibrat. Eu cred ca vom vedea goluri in aceasta dupa-amiaza, iar cotele sunt unele enorm de mari. Am ales varianta gol marcat in ambele reprize, deoarece ma astept sa vedem actiuni periculoase inca din primele minute, iar cota este foarte buna !

Pariul Zilei Azi – 14.05.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – 500 RON Bonus!

Leave a Comment: