Pontul zilei propus de Lavinia – 14 Mai 2022

Forma : Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Statistici
Procentaj: 75%
Castigate: 9/12
Unitati: 227

Am vazut goluri multe si frumoase la meciul de ieri din liga secunda din Slovacia, asa ca incepem weekend-ul cu dreptul si sper ca il vom continua in aceeasi maniera. Oferta de astazi este una foarte bogata, dar sper ca vom gasi inspiratia de a face alegerea buna !

pontul zilei lavinia

Chelsea – Liverpool

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Chelsea si Liverpool, meci ce conteaza pentru finala FA CUP din Anglia !

Chelsea nu a mai reusit sa mearga ca in sezonul trecut, dar nu putem spune ca au dezamagit. Problemele din sanul echipei si-au spun cuvantul, deoarece situatia financiara a acestora a fost pusa sub semnul intrebarii, iar acest lucru i-a afectat si pe jucatori. Totusi, au reusit in campionat sa termine in spatele celor de la City si Liverpool, in Champions League au ajuns in etapele finale, iar acum se lupta pentru castigarea unui trofeu. Nu mi se pare in cel mai bun moment al lor si sper ca vor ramane asa si astazi.

De cealalta parte, Klopp este foarte aproape sa scrie istorie la Liverpool. Din pacate a intampinat probleme in meciul cu Tottenham, asa ca soarta campionatului este una dificila pentru ei, dar este in joc in ambele cupe + finala UEFA Champions League. Trebuie sa existe concentrare maxima din partea jucatorilor pe acest final de sezon, deoarece pot face fapte mari. Liverpool este de departe peste Chelsea in acest moment, iar toti cei trei jucatori din atacul cormoranilor sunt in mana buna. Merg pe varianta Liverpool castiga trofeul, iar cota este una buna !

Pariul Zilei Azi – 14.05.2022

Pariază AICI Pontul Zilei – Bonus 500 RON!

Leave a Comment: