Pontul zilei propus de Lavinia – 14 Octombrie 2020

Statistici
Procentaj: 58.3%
Castigate: 14/24
Unitati: 7
  • Pronosticul zilei de Miercuri, 14 Octombrie 2020 este la un meci din UEFA Nations League !
Așteptăm cu nerăbdare rezultatul din Muntenegru, acolo unde am pariat pe o victorie a gazdelor la o cota foarte interesantă. Oferta de Miercuri este una din nou dominata de meciurile din UEFA Nations League, așa ca suntem nevoiți sa lucram cu echipele naționale.
Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PONTUL ZILEI de Miercuri, 14 Octombrie !

pontul zilei 14 octombrie

Polonia – Bosnia

Pentru meciul zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre Polonia și Bosnia, meci ce contează pentru etapa cu numărul 4 din grupele UEFA Nations League !
Lupta este foarte strânsă in aceasta grupa, acolo unde Italia conduce după trei etape cu 5 puncte, fiind urmată de Olanda și Polonia cu câte 4 puncte. Nici Bosnia nu este ieșită din joc, Dzeko&Co. fiind la doar doua puncte in spatele lui Levandoski. Ne așteptăm la un meci echilibrat, dar cred ca echipa gazda pleacă cu prima șansa la victorie.
Polonia a debutat cu o înfrângere la limita in Nations League, atunci când au pierdut in Olanda cu scorul de 1:0. A urmat o victorie importantă in deplasarea din Bosnia, iar acum câteva zile au remizat alb cu Italia. Echipa arată foarte bine și cu siguranța se vor lupta la prima poziție din Clasament.
De cealaltă parte, Bosnia a fost extrem de instabila și cred ca se vor stinge ușor, ușor. Au început grupa cu o remiza impotenta in Italia, după care a urmat înfrângerea cu Polonia, eliminarea de la EURO in fata Irlandei de Nord, iar in ultima etapa remiza albă cu Olanda. Se pare ca atunci când au in fata un adversar mai slab sau de același nivel, Bosnia nu se simte in largul ei și nu reușește sa găsească drumul spre gol. Astăzi chiar nu ii văd in stare cum sa obțină ceva, Poloni fiind o echipa stabilă și puternica.

Pronostic recomandat:  Polonia castiga – cota 1.82 >> pariaza pontul aici! 

Pontul zilei – 14.10.2020

pontul zilei 14102020

Leave a Comment:

Open

Close