Pontul zilei propus de Lavinia – 15 Septembrie 2020

Pronosticul zilei de Marti, 15 Septembrie 2020 este la un meci din China: Super Leauge !

Zenit a castigat fara probleme, asa cum ne asteptam, iar noi bifam un nou pronostic castigator ! Speram sa fie cat mai multe pana la finalul lunii si sa ne mentinem balanta macar la aceeasi linie. Astazi avem o oferta mai bogata, cu cateva meciuri din calificarile Champions League, o partida din Franta si multe din Anglia, dar noi ne mizam banii pe China !

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PONTUL ZILEI de Marti, 15 Septembrie !

 

pontul zilei 15 septembrie

Wuhan – Shanghai SIPG

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Wuhan si Shanghai SIPG, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 11 din China: Super League !

Wuhan este o echipa foarte artagoasa pe teren propriu, loc unde si-a castigat majoritatea punctelor. Chiar daca este o formatie de mijlocul clasamentului, atunci cand joaca acasa este foarte greu de batut. In ultimele 5 meciuri au 4 victorii si un rezultat de egalitate si in toate partidele au marcat de cate doua ori.

De cealalta parte, Shanghai SIPG este liderul la zi in campionat, fiind in mare lupta cu Beijing Guoan. Ei pleaca cu prima sansa la victorie astazi, dar cred ca acea cota de 1.5 pentru 2 solist este una mincinoasa si foarte mica. Nu vor avea un meci atat de usor si ma astept ca si Wuhan sa iasa la rampa si sa marcheze. Campionatul din China este unul ce produce multe goluri, iar o partida de genul acesta se incadreaza perfect in tiparul Peste 2.5 goluri !

Pronostic recomandat:  Peste 2.5 goluri – cota 1.60 >> pariaza pontul aici! 

Pontul zilei – 15.09.2020

Leave a Comment:

1 comment
Add Your Reply
Open

Close