Pontul zilei propus de Lavinia – 15 Ianuarie 2022

Forma : Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Statistici
Procentaj: 65%
Castigate: 11/17
Unitati: 61

Meciul din Olanda: Eerste divisie inca nu a inceput, dar noi asteptam goluri si speram ca totul va fi ok. Pana atunci, nu stam degeaba si ne facem temele pentru ziua de sambata, o zi in care reincep meciurile in cele mai puternice campionate din Europa. Avem mult de lucru si sper ca vom fi si inspirati in alegerea facuta !

pontul zilei lavinia

Norwich – Everton

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Norwich si Everton, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 22 din Anglia: Premier League !

Norwich este la pamant in acest sezon si din punctul meu de vedere este prima candidata la retrogradare. Nu o spun doar ca echipa se afla pe ultimul loc in clasament, deoarece sunt la doar 3 puncte de ultima echipa ce se salveaza, ci ma refer strict la jocul lor. In afara de finlandezul Pukki, jucatori ce isi aduce si el aminte o data la cateva luni sa marcheze, nimeni altcineva nu mai iese la rampa pe faza de atac. Au doar 8 goluri marcate in 20 de etape, fiind de departe cea mai slaba ofensiva din campionat. Nu are rost sa vorbim si de aparare, fiind si aici pe primul loc la cea mai slaba defensiva: 44 de goluri primite.

De cealalta parte, nici Everton nu are un sezon prea fericit, fiind doar pe locul 15, cu 19 puncte acumulate in 18 etape. Echipa a fost stearsa, dar asta si din cauza accidentarilor ce i-au macinat tot sezonul. Si astazi au cateva absente importante, dar cred ca se vor gasi variante acceptabile, mai ales pentru un adversar precum Norwich. Eu vad o sansa foarte buna pentru Everton de a obtine toate cele trei puncte si de a castiga moral dupa acest meci, asa ca voi merge pe varianta Everton castiga minim o repriza !

Pariul Zilei Azi – 15.01.2022

Pariază AICI Pontul Zilei – Bonus 1.000 RON!

Leave a Comment: