Pontul zilei propus de Lavinia – 15 Mai 2022

Forma : Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Statistici
Procentaj: 75%
Castigate: 9/12
Unitati: 227

Liverpool s-a impus la loviturile de departajare in fata celor de la Chelsea in finala FA CUP, iar pontul nostru de sambata a fost castigator ! Avem o luna destul de buna pana acum si sper ca lucrurile sa mearga in acelasi ritm pentru a ne puteam mari profitul.

pontul zilei lavinia

Rostock – Hamburger SV

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Rostock si Hamburger SV, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 34 din Germania: 2. Bundesliga !

Am ajuns in ultima etapa din liga secunda de fotbal din Germania, iar unele formatii inca se lupta pentru obiectivele propuse. Rostock este una dintre echipele linistite, fiind pe locul 12, cu 41 de puncte acumulate si o distanta de 9 puncte de locurile de retrogradare. Rostock este de cateva bune in vacanta si nu cred ca vor forta prea tare nici astazi. Au un meci in fata unui echipe solide, determinate, asa ca nu le dau sanse prea mari sa obtina ceva.

De cealalta parte, Hamburger SV trage tare pentru a reveni dupa cativa ani buni in Bundesliga ! In acest moment sunt pe locul 3, loc ce merge la barajul de promovare. Ultima etapa este una foarte importanta pentru ei, fiind la doar 3 puncte in spatele locului 2, loc ocupat de Bremen. O promovare directa este foarte grea, deoarece Bremen trebuie sa piarda acasa, lucru putin probabil. Totusi, Hamburger trebuie sa isi castige meciul de astazi, deoarece Darmstadt este la egalitate de puncte cu ei si vaneaza sa le fure locul de baraj. Mergem direct pe varianta 2 solist, cota fiind una buna, iar sansele ca oaspetii sa castige sunt destul de mari !

Pariul Zilei Azi – 15.05.2022

Pariază AICI Pontul Zilei – Bonus 500 RON!

Leave a Comment: