Pontul zilei propus de Lavinia – 15 iunie 2021

Forma : Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici
Procentaj: 0%
Castigate: 0/2
Unitati: -200

Lewandowski nu a reusit sa miste ceva in meciul de ieri cu Slovacia, acesta fiind foarte bine izolat, iar echipa nu l-a ajutat deloc. Dupa doua WIN-uri frumoase vine acest lost ce ne da din nou in spate, dar pastram strategia si mergem in continuare dupa cote mari. Astazi avem doua super partide de la care ne asteptam sa vedem goluri si speram ca totul sa se termine cu bine pentru noi !

pontul zilei propus de lavinia

Ungaria – Portugalia

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Ungaria si Portugalia, meci ce conteaza pentru prima etapa din grupa F de la EURO 2020 !

Ungaria a reusit sa lase un gust placul cu prestatiile lor din ultima vreme si ar fi o mare surpriza daca ar reusi sa treaca de aceast grupa. Spun acest lucru si nu ma refer ca ar fi o nationala slaba, dar in grupa cu Portugalia, Franta si Germania, este aproape imposibil de a emite pretentii la ceva pozitiv. In mod normal, astazi intalnesc cel mai slab adversar din cele trei, asa ca Ungaria este obligata sa castige pentru a ramane cu sanse decente la calificare. Au cativa jucatori extrem de talentati in primul 11 si ma astept ca acestia sa iasa la rampa si sa faca diferenta in momentele cheie.

De cealalta parte, Portugalia este un nume mult mai important in lumea fotbalului decat Ungaria, dar chiar si asa, sansele acestora de calificare nu sunt pozitive. Ca si in cazul Ungariei, este foarte greu sa te lupti cu doi colosi ai fotbalului mondial. Toata lumea se asteapta ca Ronaldo sa fie din nou jucatorul cheie al acestei nationale, dar cred ca vremea lui s-a dus. Cu siguranta va avea un rol important in echipa, dar mai multa incredere as avea in Bruno Fernandes. Meciul din aceasta seara se joaca in Ungaria, un motiv in plus pentru unguri sa joace ofensiv. Din punctul meu de vedere este un meci de minim trei reusite, iar cota este una foarte buna !

Pariul Zilei Azi – 15.06.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – Bonus 500 RON!

Leave a Comment: