Pontul zilei propus de Lavinia – 15 Septembrie 2021

Toata lumea a mers pe United ieri si eu am picat in plasa lor. Un meci foarte ciudat din punctul meu de vedere si nu vreau sa comentez mai mult de atat. Astazi avem din nou Champions League, dar nu vom mai merge pe variantele standard, ci alegem un pariu special !

Hai si tu pe grupul GRATUIT de Telegram ! In fiecare zi gasesti bilete castigatoare + multe alte LIVE-uri :

Click aici !!!

pontul zilei propus de lavinia

Liverpool – AC Milan

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Liverpool si AC Milan, meci ce conteaza pentru prima etapa din grupa B din UEFA Champions League !

Liverpool este clar echipa favorita la victorie in aceasta seara, fiind formatia mai puternica si care beneficiaza si de avantajul terenului propriu. Cormoranii au inceput foarte bine acest sezon si au aratat o pofta nebuna de gol. Cu siguranta nu vor avea o misiune prea usoara cu Milan, deoarece au in fata un adversar cu sete de rezultate. Ma astept ca Liverpool sa controleze jocul inca din startul acestuia si o vor face pana vor deschide scorul, asta in cazul in care Milan nu va reusi sa loveasca pe contre sau la vreo faza fixa.

De cealalta parte, AC Milan revine in Champions League dupa multi ani de absenta si este gata sa de-a totul pentru un parcurs cat mai lung. Pentru meciul din aceasta seara au 3 absente destul de importante: Krunic are probleme musculare si nu va juca cu siguranta, la fel ca si Zlatan, jucator ce revenise in weekend pe teren, dar care a resimtit dureri si va fi lasat acasa. Stefano Pioli are acum de ales intre doi atacanti : Ante Rebic si Olivier Giroud. Eu vin cu un pariu interesant si am sa aleg sa merg pe varianta Olivier Giroud trimite minim un sut pe spatiul portii, cota fiind foarte buna !

Pariul Zilei Azi – 15.09.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – Bonus 1.000 RON!