Pontul zilei propus de Lavinia – 15 Octombrie 2021

Forma : Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Statistici
Procentaj: 100%
Castigate: 3/3
Unitati: 179

Inca nu cunoastem rezultatul final din Serbia, dar speram sa fie unul pozitiv pentru noi. Avem nevoie de WIN dupa ce am fortat aiurea la mijlocul acestei saptamani si am pierdut din profit. Speram la un weekend productiv, deoarece avem nevoie de WIN !

Hai si tu pe grupul GRATUIT de Telegram ! In fiecare zi gasesti bilete castigatoare + multe alte LIVE-uri :

Click aici !!!

pontul zilei lavinia

Xamax – Vaduz

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Xamax si Vaduz, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 10 din Elvetia: Challenge League !

Xamax are un obiectiv clar pentru acest sezon : PROMOVAREA ! In acest moment este in carti, fiind pe locul 2, cu 16 puncte acumulate in primele 9 etape. Sezonul este la inceput, asa ca lupta pentru primele doua locuri este una foarte stransa. Diferenta dintre primul loc si locul sapte este de dor 6 puncte, asa ca orice punct este extrem de valoros. Xamax este favorita la victorie in aceasta seara si chiar nu are nevoie de un pas gresit in acest moment strans.

De cealalta parte, Vaduz este pe locul 6, cu 13 puncte stranse pana acum. Golaverajul este unul pozitiv, dar au nevoie de mai mult daca vor sa se lupte cu adevarat la promovare. In deplasare le-au mers foarte bine in acest sezon si cu siguranta vor incerca si astazi sa obtina maximul de puncte. Vor avea un meci foarte greu, deoarece Xamax este o echipa agresiva, ce va incerca sa marcheze inca din primele minute. Mergem pe varianta Peste 2.5 goluri, cota fiind una buna !

Pariul Zilei Azi – 15.10.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – Bonus 1.000 RON!

Leave a Comment: