Pontul zilei propus de Lavinia – 16 Septembrie 2020

Statistici
Procentaj: 70.6%
Castigate: 12/17
Unitati: 427

Pronosticul zilei de Miercuri, 16 Septembrie 2020 este la un meci din Ungaria: Merkantil Bank Liga !

Spectacol in China din nou, iar noi prindem un nou pont castigator ! Suntem intr-o pasa buna in acest moment si sper sa profitam de ea la maxim. Chiar daca astazi avem foarte multe meciuri din Champions League si Europa League, imi indrept atentia catre un meci pe care multi il vor ignora.

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PONTUL ZILEI de Miercuri, 16 Septembrie !

 

pontul zilei 16 septembrie

Ajka – Siofok

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Ajka si Siofok, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 9 din Ungaria: Merkantil Bank Liga !

Cele doua formatii nu au un start senzational de sezon, dar se afla la mijlocul clasamentului, cu sanse bune de a urca oricand. Chiar daca nu sunt cele mai bune echipe din campionat, cu siguranta sunt cele mai productive la capitolul goluri de pana acum. Ajka a obtinut 12 puncte in primele 8 runde si are un golaveraj de 18 cu 14, in timp ce Siofok este cu doua puncte mai jos si un golaveraj de 13 cu 17.

Anul trecut s-au intalnit o singura data si am vazut patru goluri marcate si din punctul meu de vedere o tentativade 2/1 esuata. Au un istoric destul de bogat al meciurilor directe si mai mereu am vazut goluri cand cele doua echipe s-au intalnit. Pe acest aspect mizez si astazi si cred ca aceasta cota de 1.83 pentru minim trei goluri in meci este un VALUE BET !

Pronostic recomandat:  Peste 2.5 goluri – cota 1.83 >> pariaza pontul aici! 

Pontul zilei – 16.09.2020

Leave a Comment:

Open

Close