Pontul zilei propus de Lavinia – 16 Ianuarie 2022

Forma : Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Statistici
Procentaj: 75%
Castigate: 9/12
Unitati: 227

Everton a pierdut meciul din deplasare cu Norwich si a fost o mare surpriza a zilei, dar noi ne-am putut bucura de un pont castigator la acest meci, deoarece am mers pe varianta oaspetii castiga minim o repriza. Continuam weekend-ul si ajungem la ziua de duminica, o zi cu o oferta foarte bogata, dar si cu multe surprize ce asteapta sa rupa biletele. Speram ca vom fi inspirati si ca vom face alegerea buna !

pontul zilei lavinia

West Ham – Leeds

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre West Ham si Leeds, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 22 din Anglia: Premier League !

West Ham vine dupa o serie de patru victorii consecutive si au un moral foarte bun inaintea acestui meci, mai ales ca si-au intalnit adversarul de astazi si in cupa acum o saptamana si au castigat cu scorul de 2:0. In acest moment sunt pe locul 4 in campionat, loc de Champions League, iar inca o victorie astazi i-ar lansa si mai bine in lupta pentru un loc in top4. Pe teren propriu sunt o nuca tare pentru orice adversar, iar acest lucru s-a vazut si in meciurile cu Manchester City, Chelsea, Liverpool sau Tottenham. Astazi pleaca cu prima sansa la victorie si ma astept sa vedem un meci mare din partea lor.

De cealalta parte, Leeds este fara suflu in acest sezon. Echipa antrenata de experimentatul Bielsa este doar pe locul 16 in acest moment, fiind destul de aproape de locurile de retrogradare. Au doar 6 puncte peste linia rosie a clasamentului si daca vor pierde si astazi, lucrurile se vor complica pentru ei. Atacul produce foarte putine goluri, fiind una dintre cele mai slabe ofensive din campionat. Totusi, in Premier League orice se poate intampla, iar acest lucru l-am vazut chiar ieri la meciul celor de la Everton. Mergem pe o varianta mai safe si pariem pe West Ham marcheaza minim doua goluri !

Pariul Zilei Azi – 16.01.2022

Pariază AICI Pontul Zilei – Bonus 1.000 RON!

Leave a Comment: